Bekend België op bezoek

Geplaatst door op okt 27, 2017 in Uncategorized | Reageer als eerste!

Baarle-Hertog, 27 oktober 2017

Qmusic goes David Guetta. Daar heeft u de afgelopen wel eens van gehoord op de radio. Je kon tickets winnen voor de show van David Guetta inclusief twee vipplaatsen in de exclusieve partybus van Qmusic.

Vrijdag 20 oktober was het dan zover. The Reference VIP Lounge, beletterd en wel, is in de middag op weg gegaan naar Vilvoorde om de techniek te installeren op de bus. Naast de DJ set en de versiering moest de uitzending zichtbaar zijn voor de luisteraar middels videostreaming. Het was daarom belangrijk dat de installatie van Qmusic goed geplaatst moest worden.

Nadat alles klaarstond voor de reis werden de gasten ontvangen met een heerlijk glaasje cava en het feest kon losgaan op reis naar de Ethias Arena voor een spetterend optreden van David Guetta. Onderweg was het de beurt aan DJ Maarten VanCoillie & Dorothee om de reizigers te trakteren op een live optreden. Aangekomen in Hasselt werd er nog een showtje weggegeven door de aanwezige DJ’s en uiteraard met de kunde van onze chauffeur Maurice.

Qmusic partybus