FC Antwerp vs Charleroi – een welverdiend punt met een feestelijk tintje!

Geplaatst door op jan 29, 2018 in Uncategorized | Reageer als eerste!

Baarle-Hertog, 29 januari 2018

Afgelopen weekend hebben we de supporters van FC Antwerp mogen brengen naar het stadion van Charleroi voor een topwedstrijd uit de Belgian Pro League. Het was een spannende wedstrijd waar van alles gebeurde. Van doelpunten tot aan 2 rode kaarten voor de bezoekende club. Uiteindelijk hebben de spelers gestreden en een punt mee naar huis genomen.

Door het voetbalseizoen heen, worden wij veelal ingezet voor diverse voetbalmatches voor zowel de competitie als ook de Rode Duivels. Doordat wij vrij hoor- en zichtbaar aanwezig zijn op de parkeerplaats trekken wij elke wedstrijd veel bekijks van de overige supporters die ook met de bus komen. Ook deze keer was het weer een onvergetelijk feestje voor en na de wedstrijd. Op een gegeven moment staan er wel 200 supporters van FC Antwerp te feesten bij onze partybus.

Niet enkel door de uitstraling, maar vooral door de mogelijkheden is onze partybus een graag geziene bus op het parkeerterrein. De DJ of de chauffeur neemt plaats achter de muziekcomputer of de DJ Booth en gaat los. Ben je een fervent uit supporter en wil graag met jouw supportersclub in stijl naar een wedstrijd van jouw club. Neem dan gerust een kijkje op onze website en misschien ga jij de volgende keer naar een uitwedstrijd met een van onze rijdende discotheken.