Fijne Feestdagen en een gelukkig 2018

Geplaatst door op dec 22, 2017 in Uncategorized | Reageer als eerste!

Baarle-Hertog, 22 december 2017

Het jaar is bijna voorbij en dit einde kunnen we niet voorbij laten gaan. In 2017 hebben we vele gezelschappen een onvergetelijke dag laten meemaken. De waardering en de vele tevreden gezichten symboliseert 2017. Het was een jaar met nieuwe, leuke en bekende mensen.

Uiteraard gaan we niet stil staan bij iedere rit, maar donderdag 21 december hebben wij met een bedrijf een cheque aan de organisatie van “de warmste Week” overhandigd. Een mooi gebaar tijdens deze bijzondere goede-doelen actie. Het is hartverwarmend om te zien op welke manier mensen zich inzetten voor de diverse organisaties en goede doelen. Met een spetterende entrance hebben wij onze stempel achter gelaten.

Een aantal maanden geleden hebben wij het vervoer mogen verzorgen van niemand minder dan Lil Kleine. Een upcoming artiest bij onze Noorderburen, maar deze jongeman wordt steeds populairder onder de Belgische jeugd. Onze limousine bus heeft deze Nederlandse zanger/rapper opgehaald na zijn optreden in de 013 en samen met z’n beste vrienden hebben wij hem terug naar Amsterdam gebracht. Het was een geweldige reis. Onze chauffeur heeft de best mogelijke zorg geleverd en hij heeft natuurlijk van de reis genoten.

Nogmaals willen we de vele reizigers en bezoekers van partybus-huren.be bedanken voor het vertrouwen dat jullie hebben gehad. In 2018 staan er leuke dingen op het programma, maar dat is nog een verrassing. Houdt deze site in de gaten voor een update.

vrolijk kerstfeest limousine huren