Inzet van 12 limousines

Geplaatst door op okt 9, 2017 in Uncategorized | Reageer als eerste!

Baarle-Hertog, 8 oktober 2017

Ditmaal een leuk project mogen bijstaan met 12 limousines. Voor een grote klant hebben wij het bedrijfsfeestje mogen organiseren op logistiek niveau. De bedoeling was om het personeel in twee shifts te vervoeren van en naar de gedropte locatie. In de ochtend een kleine 100 man en in de middag ook een kleine 100 man.

U zult misschien denken dat dit veel geregel is? Ja, dat is het inderdaad!! Op drie diverse locaties moesten diverse limousines op bepaalde tijdstippen aankomen, zodat de mee reizende consument in groepjes aan zou komen en zou beginnen aan een gps tocht.  In de namiddag werden diverse groepen opgehaald op de verschillende locaties. Zij werden gebracht naar de feestlocatie. Een greep uit de diverse limousines die deel uitmaakten van deze limo dropping.

  • Lincoln Town Car Stretched
  • Special design Limousine
  • Chrysler 300C stretched
  • Roze, witte & zwarte Hummer limousine

Zoals eerder aangegeven, is deze opdracht gerealiseerd met 12 limousines. De diverse chauffeurs hebben in het mooie Maastricht een aantal bijzondere bochten genomen met uiterste precisie. Dat kunnen we wel aan onze ervaren chauffeurs over laten.

Normaal gezien bent u hier aan het adres voor het huren van een partybus. Door ons brede netwerk kunnen wij op elk gebied een gewenst voertuig inzetten. Wat wel belangrijk is, is dat wij enkel werken met de meest exclusieve en bijzondere voertuigen.

Limousine huren 12 stuks