Utopia Feestbus

Geplaatst door op jan 16, 2018 in Uncategorized | Reageer als eerste!

Baarle-Hertog, 16 januari 2018

Zijn er volgers van Nederlandse realityshows? We hebben een aantal weken geleden een leuk item mogen verzorgen op de Nederlandse televisie. Het gaat om het programma Utopia dat dagelijks uitgezonden wordt op SBS6. 15 verschillende mensen moeten samenwerken om een samenleving op te bouwen en proberen met elkaar om te gaan. Dit gaat met ups, maar vooral met veel downs.

Om geld te verdienen hadden de bewoners een kookwedstrijd bedacht. De eerste editie van deze wedstrijd werd gewonnen en zij mochten gaan dineren in een zeer luxe restaurant ergens in Nederland. De mannelijke inwoners waren uit op revanche. Om deze reen werd er een tweede wedstrijd georganiseerd en deze werd gewonnen door de heren. Als prijs mochten zij een aantal uren verblijven in de meest extreme partybus van Europa. Dit is uiteraard een van onze voertuigen, namelijk The Experience VIP Lounge!!

In onze partybus was alles voorzien voor de heren. Van lekkere muziek, veel drank tot aan een aantal mooie dames die het entertainment verzorgden. Zoals iedereen weet, wat in de partybus gebeurd, blijft in de partybus. Als de dames wisten op welke wijze de mannen feest vierden in onze discobus zou het slaande ruzie worden tussen de diverse koppeltjes.

Ook jij kunt je een bekende Vlaming wanen in The Experience. Uiteraard hoef je niet te denken dat dit enkel voor de rijke mensen onder ons is weggelegd. Wij rijden veelal voor een scala aan events. Van schoolreisjes tot aan festivalvervoer. Door de vele mogelijkheden die onze voertuigen in zich hebben, waan je je in een discotheek op wielen.

Utopia feestbus 2018